KIA разкри Track-ster

Общи 09 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3030 посещения | без коментари

KIA разкри първи детейли и снимки на новата концепция Track-ster, която дебютира на автомобилното изложение в Чикаго. Въпреки че е базирана на тромавия Soul, концепцията предлага висока производителност. Задвижва се от 2-литров 4-цилиндров редови агрегат с турбо, генериращ 250 к.с. Мощността се предава към колелата чрез електронно контролирана система, задвижваща четирите колела и 6-степенна механична трансмисия.
Агресивният дизайн е основан на стандартния Soul, но предлага доста промени. Колелата са 19-цолови, окачването е по-ниско и спортно, настроено за писта.
За съжаление KIA потвърди, че концепцията няма да бъде превърната в пълен производствен модел. Според главния дизайнер на марката Тон Кийрнъс концептуалните модели са черешката на тортата, те позволяват на дизайнерите да мечтаят за това какво би могло да се случва в бъдеще. Дали тази мечта ще стане реалност или не е отделен въпрос.

 
Ключови думи:   kia
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте